برگزاری اولین نشست شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد در سال جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، اولین نشست شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سال جدید، برگزارشد.

دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن مبعث پیامبر اکرم(ص) گفت: در سال گذشته برنامه های متنوعی در حوزه ی فرهنگی و اجتماعی برگزار شد؛ که افتخاراتی را نیز برای دانشگاه بجنورد در جشنواره های مختلف، به ارمغان آورد.

وی ادامه داد: امیدواریم در سال جدید نیز با حمایت های جدی شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی، از نظر کمی و کیفی رشد محسوسی را شاهد باشیم.

در ادامه دکتر جواد هراتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد، میزبانی سی و سومین دوره از مسابقات قرآن و عترت مناطق 2 و 9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از مهمترین رویدادهای پیش رو دانست و گفت: این دوره از مسابقات با حضور دانشجویان مناطق 2 و 9 در روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه سال جاری در محل دانشگاه بجنورد، برگزار خواهد شد.

در این نشست، پیشنهادات دریافتی توسط دبیرخانه ی شورا مورد بررسی قرار گرفت.

آدرس کوتاه :