برگزاری اولین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان

شناسه : 1519615

برگزاری اولین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، اولین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان خرسان شمالی با حضور رؤسا و نمایندگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان روز سه‌شنبه مورخ 26 اسفندماه 1399 در محل تالار ملک‌الشعرای بهار دانشگاه بجنورد برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر محقر، رئیس دانشگاه معین استان با تبیین جنبه‌های مختلف شورای مدیریت استانی، اهداف آمایش در حوزه‌های مختلف آموزش عالی،‌ تمرکز زدایی و توجه به هم‌افزایی مؤسسات آموزش عالی هر استان و مأموریت گرایی آن‌ها بر اساس رفع مشکلات محلی و بر طرف کردن نیازهای هر استان را تشریح کرد.

وی با اشاره به نامه معاون آموزشی وزارت عتف مورخ 23 اسفند 1399 در خصوص اجرای مصوبه ساماندهی مؤسسات آموزش عالی استان خراسان شمالی،‌ نام‌های جدید دانشکده کشاورزی شیروان و مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین را قرائت کرده و بیان داشت که هر یک از آن‌ها می‌توانند در صورت ارتقا به پردیس دانشگاه بجنورد تبدیل شوند.

در ادامه مهندس رستمی، دبیر اجرایی این شورا با بررسی و تشریح آیین‌نامه‌ پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی کشور - مدیریت استانی مؤسسات وزارت علوم،‌ به اهمیت و جایگاه قانونی این نهاد جدید پرداخت و سپس به موضوع بازنوشت مأموریت علمی دانشگاه‌ها با درنظر گرفتن ماده واحده ابلاغی شورای انقلاب فرهنگی در تاریخ 1399/12/09 و تصویب آن در شورای مدیریت استانی اشاره و تهیه آن توسط هر یک از مؤسسات در جلسه آتی تأکید کرد.

در این جلسه، کارگروه‌های پایش کیفیت آموزش، پایش سلامت پژوهش، مهارت آموزی دانشجویان، گسترس واحدهای فناور و کارگروه دانشجویی و فرهنگی با مسئولیت مؤسسات آموزش عالی مرتبط، تشکیل شدند.