نمایشگر یک مطلب

یکی از محتواهای وب موجود را انتخاب کرده و یا یک محتوای جدید جهت نمایش در این پورتلت ایجاد کنید.

تمدید انتصاب دکتر ابوالفضل نیازی مطلق در سمت رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، حکم دکتر ابوالفضل نیازی مطلق عضو هیأت علمی گروه آموزشی ریاضی را در سمت « رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی » تمدید کرد.

در این حکم خطاب به دکتر نیازی مطلق آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جناب‌عالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و پژوهشی، ابلاغ شماره 966/363/98 مورخ 1398/01/26 به‌عنوان "‌رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه" با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی برای مدت دو سال تمدید می‌گردد. امید است با اتکال به خداوند متعال در پیشبرد اهداف دانشگاه و انجام مسئولیت‌های محوله با رویکرد برنامه‌محوری و کیفیت‌گرایی موفق و مؤید باشید.