تمدید انتصاب دکتر مهدی نودهی در سمت ‌سرپرست گروه نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، حکم دکتر مهدی نودهی عضو هیأت علمی گروه آموزشی ریاضی را در سمت «‌سرپرست گروه نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه» تمدید کرد.

در این حکم خطاب به دکتر نودهی آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جناب‌عالی ابلاغ شماره 16792/363/97 مورخ 1397/11/23 به‌عنوان "‌سرپرست گروه نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه" با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی برای مدت دو سال تمدید می‌گردد. امید است با اتکال به خداوند متعال همچون گذشته در پیشبرد اهداف دانشگاه و انجام مسئولیت‌های خطیر محوله با رویکرد برنامه‌محوری و کیفیت‌گرایی موفق و مؤید باشید.