نشست خبری رئیس دانشگاه بجنورد با اصحاب رسانه

نشست خبری رئیس دانشگاه بجنورد با اصحاب رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، نشست خبری رئیس دانشگاه با اصحاب رسانه خراسان شمالی، روز سه‌شنبه مورخ ٢١ بهمن‌ماه ١٣٩٩ ساعت 10 با موضوع آموزش عالی استان در محل تالار ملک‌الشعرای بهار برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، دکتر احمد محقر ضمن تبریک دهه فجر، از نقش مهم دانشگاه در پیروزی انقلاب اسلامی یاد کرد و آموزش عالی را به‌عنوان یکی از ستون‌های حفظ استقلال انقلاب اسلامی دانست.

دکتر محقر در ادامه به بیان وضعیت آموزش عالی استان پرداخت و اعلام نمود در حال حاضر تعداد ٣۴ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی در استان فعال هستند که از این تعداد ٢٨ مرکز دولتی می باشند.

وی افزود جمعیت دانشجویی استان ٢٨ هزار و 476 نفر می‌باشد و در حال حاضر تعداد ٨١٠ نفر کارکنان دانشگاه، ۵۴١ عضو هیأت علمی و ١٩٩۶ اساتید حق‌التدریس در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خراسان شمالی مشغول به فعالیت هستند.

این نشست، با پرسش و پاسخ خبرنگاران و رئیس دانشگاه به پایان رسید.