نمایشگر یک مطلب

یکی از محتواهای وب موجود را انتخاب کرده و یا یک محتوای جدید جهت نمایش در این پورتلت ایجاد کنید.

پیام رئیس دانشگاه بجنورد به مناسبت فرا رسیدن روز معلم

پیام رئیس دانشگاه بجنورد به مناسبت فرا رسیدن روز معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن روز معلم، پیامی را صادر نمود.

متن پیام بدین شرح است:

به نام خداوند لوح و قلم
حقیقت نگار وجود و عدم

به نام یکتا آفریدگاری که عالِم مطلق است و به خلقتش، حکمت را رونق؛ پروردگاری که به "قلم" سوگند یاد نموده و رسالت خاتم پیامبرانش را با آیات مربوط به "علم" و "قلم" ابلاغ نموده است.
معلمی میراث ارزشمند انبیاست و هر آنکه در این وادی مقدس گام می نهد؛ شایسته‌ی سپاس و ستایش است.
در دوازدهمین روز از اردیبهشت ماه -که ماه راستی و درستی است- و یادروز معلم «اندیشه ورزی»، استادِ شهید مرتضی مطهری، خدمات ارزشمند استادان محترم دانشگاه‌ها و مؤسسه های آموزش عالی خراسان شمالی، به‌ویژه خادمان علم و فرهنگ دانشگاه بجنورد را ارج نهاده و شادباش عرض می‌نمایم.
امید که به همت والای شما، نیک اندیشان فرهیخته، و تدبیر شایسته‌ی متولیان علوم، تحقیقات و فناوری، شاهد فردایی بهتر برای ایران عزیز و ایرانیان سرافراز باشیم.

احمد محقر
رئیس دانشگاه بجنورد